σωστο - ΣΩΣΤΟ

Γνώρισε τη

την εφαρμογή που κερδίζεις!

Kαλώς όρισες στην εφαρμογή σωστο που σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις το δεκατιανό σου, το γεύμα σου ή το δείπνο σου απο το κατάστημα που σε εξυπηρετεί ώστε να σώσεις ένα η περισσότερα απο τα υπερβάλλοντα γεύματα της ημέρας. Με αυτόν το τρόπο έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις τα γεύματα από το κατάστημα της επιλογής σου σε τιμή ευκαιρίας και εφ’όσον το επιθυμείς να το αξιολογήσεις.

Έχει μελετηθεί οτι το 1/3 του φαγητού στην Ευρώπη μόνο πηγαίνει χαμένο (143 δις ευρώ), όπου στην Ελλάδα μόνο: περίπου 1.5 εκατομμύρια τόνοι). Στην εποχή μας είναι σημαντικό να μη πηγαίνει χαμένο κανένα γεύμα.

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια γέφυρα μεταξύ καταναλωτών και καταστημάτων της εστίασης ώστε να γλυτώσουμε όσο γίνεται περισσότερα γεύματα της ημέρας από το πέταμα και τη σπατάλη. Η συνεισφορά σας είναι πολύ σημαντική γιατί δίνεται λύση στο πρόβλημα του υπερβάλλοντος φαγητού της ημέρας που έχει ετοιμαστεί και έχει μείνει αδιάθετο με ένα ελάχιστο κόστος.

Κλείνοντας, η ομάδα της σωστο σας ευχαριστεί εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή και την υποστήριξή σας στη δράση μας για τη μείωση της σπατάλης και κατα συνέπεια υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος.

Πηγές — http://www.fao.org/save-food/resources/keyfindings/en/ – http://www.fao.org/in-action/seeking-end-to-loss-and-waste-of-food-along-production-chain/en – http://www.fao.org/3/ca0995en/CA0995EN.pdf – http://wedocs.unep.org/bitstream/handle/20.500.11822/35280/FoodWaste.pdf

Μπορείς τώρα να συμμετέχεις στη μείωση της σπατάλης φαγητού.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Απαιτεί Android 5.0 ή νεότερη έκδοση

Απαιτεί iOS 15.0 ή νεότερη έκδοση

colorful-brushstrokes-with-social-media-icons-vector3-swstoapp

Σώσεπακέτο

Έχεις την ευκαιρία να αγοράσεις γεύμα/τα έκπληξη πληρώνοντας λιγότερα. Κοίταξε τις κατηγορίες καταστημάτων, επίλεξε αυτή που σου αρέσει και στη συνέχεια το κατάστημα που θα παραγγείλεις το πακέτο έκπληξη. Το κατάστημα θα σου ετοιμάσει ένα πακέτο με ό,τι καλύτερο νομίζει. Παράλαβε το την ώρα που καθορίζεται και αξιολόγησε το.

Είσαι Έτοιμος να Ξεκινήσεις;

Γίνεται Εύκολα και Γρήγορα

Πρόσφερεπακέτο

Πρόσφερε τα υπερβάλλοντα γεύματα της ημέρας σε χαμηλή τιμή ώστε το κατάστημα να μειώσει τις απώλειες και ο καταναλωτής να επωφεληθεί. Έτσι και οι δύο πλευρές είναι κερδισμένες. Επίσης, καταναλωτής και κατάστημα συμμετέχουν σε μια κοινωνική δράση ώστε και τρόφιμα να μην πεταχτούν και να κάνουν οικονομία.

 
Σύρετε για να υπολογίσετε
το κέρδος σας!
 
ΠΑΚΕΤΑ:
 
ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ:
3.00 €
 
ΠΕΡΙΟΔΟΣ:

||||
 
ΚΕΡΔΟΣ:
 
 

Σου Άρεσε;

Γίνε Συνεργάτης

H

σύντομα κοντά σου!

Πάτρα

αρχική

σωστο

SalonApp

Ψηφιακή Αναβάθμιση

ΣΩΣΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
ΣΩΣΤΟ Ο.Ε.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ

ΣΩΣΤΟ Ο.Ε.
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ
ΔΗΜ. ΒΟΤΣΗ 60, ΠΑΤΡΑ ⋅ 2616009121 ⋅

 

Powerful Event

Management Software

Lorem ipsum dolor sit amet, con sectetuer adipiscing elit, sed tinci dun tut laoreet dolore mag na aliquam erat volutpa lore. Mauris inter dumcon sectetuer adipiscing elit felis ligula pulvi.

ΚΟΣΤΟΣ
Η Εφαρμογή Είναι Και Για Τους Δύο
The four functions of management include planning deciding business goals and the methods to achieve them; organizing, best allocation of people and resources.
Functions of management include planning deciding business goals and the methods to achieve them; organizing,
Subscribe For A Month & Get A Month Free!

ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ /ΕΦΑΠΑΞ
  • 7500+ Regular Active User
  • 24/7 Hour Support
  • 64 GB Cloud Backup
  • Free Membership Access
  • Unlimited Social Identity

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΔΩΡΕΑΝ /ΕΦΑΠΑΞ
  • 7500+ Regular Active User
  • 24/7 Hour Support
  • 64 GB Cloud Backup
  • Free Membership Access
  • Unlimited Social Identity